Huidige leden

Jaar 2019

Fleur Brandsen

Artificial Intelligence

Fleur is behulpzaam, vrolijk, ambitieus en een echte kletskous. Met haar uitgebreide spraakopnames (aka mini podcasts) voorziet ze haar dispuutsgenoten van alle updates - tijd die ze misschien beter had kunnen gebruiken om eindelijk dat ene boek te gaan lezen! Overal waar goede koffie is, voelt Fleur zich thuis. Kunnen we over goede wodka misschien het tegenovergestelde zeggen? Of het haar eigen camera is of die van de Mediacommissie, grote kans dat ze je door de lens lachend aankijkt!

Josephine Slangen

Corporate Sustainability

De enige reden dat Josephine niet in de jaren ’70 thuishoort, is het feit dat haar grote liefde, haar Volvo S70 uit 1997, toen nog niet bestond. Gelukkig is deze whisky drinkende ballerina er alsnog in geslaagd om Fleetwood Mac en Paul Simon ‘live in concert’ te aanschouwen. Verder verslindt ze het liefst boeken voor ontbijt, lunch en diner (als ze maar vegan zijn).

Jaar 2020

Gail Besselink

Politicologie

Deze spontane meid woont ondertussen al een tijdje in Nijmegen. Niet alleen zet ze haar beste beentje voor bij haar studie, ook zet ze zich met liefde in voor ons prachtige dispuut. Daarnaast bakt en kookt ze graag, waarbij de Molukse keuken niet mag ontbreken. Hoewel ze ernstig burgerlijk blij wordt van haar stofzuiger, is ze gelukkig ook vaak als een echte student te zien in TKB of op een festival om een dansje te wagen.

Yasmijn Chen

Pedagogische wetenschappen

Yas, Yassie of gewoon Yasmijn is het echte zonnetje binnen het dispuut. Je ziet haar altijd met een lach op haar gezicht en ze kan met iedereen een gesprek aanknopen, het maakt niet uit waar. Of het nou op de wc, de kroeg of in de Febo is, ze staat zo een uur met je te babbelen. Daarnaast is zij onverslaanbaar in het adten van biertjes waar menig man van achter over zou slaan! Daag haar niet uit...

Alessia van der Sluis

Food Safety

Het woord dat deze meid omschrijft is Russisch water. Dit drankje stroomt in overvloed door haar aderen. Logisch wegens haar Russische roots. Naast haar sterke drankvoorkeur, kijkt zij niet raar op bij het eten van een potje sambal. Gelukkig heeft zij ook een zachte kant. Deze lieve, gezellige meid staat namelijk altijd voor je klaar. Dansjes doet ze niet alleen in de kroeg, maar ook als een prima ballerina op het podium. Jaar 2020 is niet compleet zonder haar!

Geanne

Geneeskunde

Zie je een meid met zelfgemaakte pastasalade en een rokje aan terwijl het 10 graden onder 0 is, dan is er een grote kans dat je voor onze Geanne staat! Zorgzaam en vrolijk zijn niet alleen haar eigenschappen die waardevol zijn voor ons, maar ook voor haar studie Geneeskunde. Een wijntje op z'n tijd, zorgt voor de nodige gezelligheid. Voor (medisch) advies kun je altijd bij haar terecht, deze lieve meid is dus niet te missen in ons dispuut!

Jaar 2021

Kim Baalman

Biomedical sciences

Als Kim een planeet was, dan was ze Joepie-ter. Zo sfeervol als carnaval en zo zorgzaam als een moeder is deze meid onmisbaar voor jaar ’21. Gesprekken met haar zijn van alle niveaus: de ene keer overvalt ze je met een lading flauwe moppen en het andere moment raak je met haar verstrikt in een hevige discussie (die ze gegarandeerd wint). Voor cocktails ben je bij haar aan het goede adres, maar geef haar geen ongelimiteerde toegang tot je koelkast…

Maaike Bunt

Psychologie

Hoewel haar dieet niet zo sprankelend is (komkommers, appels en droge boterhammen) is onze Zeeuwse Maaike dat wel! Na een avondje wijnen zingt ze passievol ieder lied mee dat op komt. Op zo’n avond is het zaak dat je je spullen niet toevertrouwt aan deze meid; voor je het weet belanden ze met Maaike met fiets en al in de bosjes. Ze is de vrolijkheid zelve, maar ook met serieuze verhalen kun je altijd terecht bij deze toekomstige psychologe. 3,5!

Josje van der Laan

Wiskunde

Onze lievelingswiskundestudente uit het Noordelijkste puntje van Nederland staat bekend om haar onbreekbare enthousiasme. Deze kan soms zelfvernietigend uitpakken, zoals bij het spelen van het wodkawater-spel al eens is gebleken. Daarbij kun je Josje vaak tegenkomen terwijl ze een schittermagische vlog maakt; vraag haar bijvoorbeeld maar een keer naar haar zelfgemaakte Brugklasaflevering. Haar creativiteit zorgt voor heerlijke gerechten en mooie brieven, filosofische gesprekken op de late avond en flexibele oplossingen: geen bed? Dat wordt op de grond slapen!

Jate Smeijer

Rechtsgeleerdheid

Geboren en getogen in Nijmegen gaat Jate nog altijd alle avonturen aan die ze in de stad tegenkomt, van drinken uit een beerbong tot het adten van rode wijntjes (met alle gevolgen van dien). Bij haar ben je altijd welkom; met haar prachtig grote kamer is ze vaak gastvrouw en zorgt ze voor goed vermaak met haar geknutselde drankspellen. Als ze haar gelijk niet krijgt, twijfelt ze niet om haar wetboeken erbij te pakken – een volwaardige rechtenstudente.

Jaar 2022

Britt Aertssen

Rechtsgeleerdheid

Ondanks dat haar catchphrase “ik heb het slecht naar m'n zin” is, kan je het zeker naar je zin hebben met deze altijd vrolijke rechtenstudente. Ze is een heuse nuchtere Zeeuw, tenzij je haar in de kroeg vindt natuurlijk. Dan geniet ze het liefste van een poma’tje. Naast dat je haar wakker mag maken voor goed bord lasagne, gaat ze ook helemaal los op Racoon.

Jip van den Burg

Pabo

Ook wel “queen of everything” genoemd. Hoewel deze trotse Eindhovense niet meteen op de juiste studie zat, had ze haar plekje in Nijmegen wel al meteen gevonden. Je kan Jip echt alles toevertrouwen, zelfs je toekomstige kinderen. Op tijd komen is alleen niet haar sterkste punt, maar als ze er eenmaal is barst het feest los en gaat ze door tot in de late uurtjes.

Jade Hatumena

International Business Communication

Deze creatieve meid is een echte kroegtijger en is vaak aanwezig tot de kroeg sluit. Ondanks dat ze uit Brabant komt, is ze al jaren een bekend gezicht in Nijmegen. Haar Indonesische roots zijn terug te vinden in haar kookkunsten, die ze vaak aan ons laat zien. Van een spelletje spelen is ze niet vies, maar denk twee keer na voor je met haar besluit te bussen.

Lisa Pijper

Economics & Business Economics, Business Administration

Vanuit het verre Friesland is deze lieve meid gekomen om economie te studeren in Nijmegen. Hoewel haar lievelingsdrankje water is en haar guilty pleasure bestaat uit straciatella kwark en citroenijs, is het met deze meid nooit saai. In de stad laat ze dan ook veel liever haar danspasjes zien dan urenlang kletsen.

Jaar 2023

Marit Bookelmann

Geneeskunde

Deze vrolijke meid uit Houten woont nu al een tijdje in Nijmegen. Haar ideale avond bestaat uit ABBA-muziek en bordspelletjes met een kaarsje aan, maar een avondje stappen kan ze ook! Als arts in spe staat ze voor iedereen klaar, zo mag je haar altijd bellen. Kort bellen is echter niet mogelijk met onze Marit, want diepe gesprekken en lang praten, daar houdt ze van. Daarnaast kan je haar altijd wakker maken voor een stukje tiramisu en Grey’s anatomy.

Rosa Grootveld

Psychologie

Vroeg opstaan is voor onze Rosa geen enkel probleem. Als het uitkomt dan leest ze liever dan dat ze uitslaapt. Ook maakt ze het juist graag laat in TKB, maar wel onder de voorwaarde dat ze eindigt met een bezoekje aan de Febo. Deze doorzetter is druk bezig met haar studie Psychologie, maar geniet ook van tokkelen op haar gitaar. In haar mooie huisje verwelkomt ze iedereen warm en brengt ze een lach op je gezicht met haar denderende droge humor.

Adspirant

Charlotte

Psychologie

Meike

Notarieel recht

Indy

Verpleegkunde

Fan

Tandheelkunde

Benthe

Toegepaste psychologie