Huidige leden

2016

Sandra

Psychologie en Geneeskunde

Deze topper is nadat ze haar propedeuse SPH wist binnen te slepen, overgestapt op de studie Psychologie en combineert dit nu zelfs ook nog met Geneeskunde. Een lieve meid, die altijd in is om samen te eten, eerlijk is en voor je klaar staat. Sandra knoopt altijd makkelijk een praatje met je aan en gaat gelukkig, zelfs toen ze in Eindhoven woonde, nog vaak mee de stad in.

2017

Emma Beers

Bestuurskunde

Afkomstig uit het hoge Noorden, is Emma echt niet zo koel als ze lijkt. Ze heeft een warm hart voor politiek, wat logisch is gezien haar studie. Daarnaast houdt ze van sporten en staat ze graag in de keuken een nieuw recept te proberen. Grote kans dat je haar 's avonds in de stad tegenkomt om een wijntje te drinken, of twee of drie... Tot slot zingt ze Boef, Famke Louise en Kraantje Pappie foutloos mee (vindt ze zelf).

Ivana Box

Geneeskunde

Deze lieve en gezellige meid is een rasechte Brabander met een grote liefde voor carnaval. Ze houdt tijdens het uitgaan van dansen, zuipen en blèrt graag mee met lekkere meezingers. Naast dat ze regelmatig in de kroeg te vinden is voor een drankje, volgt ze ook haar droomstudie Geneeskunde en is ze in haar vrije tijd graag sportief bezig. Deze blonde schone heeft zo haar gekke streken, waardoor je altijd met haar kunt lachen!

Demi

Biologie

Deze Almelose meid lijkt van buiten af misschien schattig en stil, maar wie haar beter kent, weet dat ze van binnen heel wat pit heeft. Zorgen doet ze goed voor iedereen: ze heeft haar hart zeker op de goede plek. Je kunt altijd bij haar te recht voor goede gesprekken over serieuze, maar zeker ook minder serieuze onderwerpen. Op een avond drinkt deze dame vaak liever een cooooola (op z'n Twents uitgesproken natuurlijk), maar bij een feestje op z'n tijd gaat ze helemaal los.

Marijke Wienk

Tandheelkunde

Ondanks dat Nijmegen bekend terrein voor haar is, vermaakt ze zich hier nog altijd goed. Deze stoere en creatieve meid zit nooit stil en dat is duidelijk te merken. Naast haar studie, scouting, horecabaantje, pianospelen en kunstschaatsen, zet ze zich maar al te graag in voor het dispuut. Haar onhandigheid en soms ietwat impulsieve opmerkingen zorgen voor goede lachmomenten. Protip: als je denkt even mee te gaan "een halfuurtje/uurtje" te stappen, je hebt het mis. Hè Lieske?

2018

Lieske

Ergotherapie

Al bijna 2,5 jaar woont deze meid in het schittermagische Nijmegen waar Lieske zich graag kapot maakt in de stad, om vervolgens de kruistocht naar haar huis te overleven. Huh, hoezo kapot? Nou lieve lezers, met dank Marijke die met haar perfecte worp altijd de dobbelsteen in Lieske’s bier weet te knallen en Frederique die komt aanzetten met een goor shotje Tequila. De rest van de dagen slijt Lieske op haar stage, werk, chillend met huisgenoten of met uitstapjes met vrienden.

Marleen Romkema

Facility Management

Deze nuchtere meid houdt van een gezellige avond met een lekker drankje, zoals haar eigen bedachte 'Marlybu' of een kop thee. Inmiddels woont ze een hele tijd in Nijmegen en kan dan ook bijna de weg vinden zonder maps te gebruiken. Ondanks dat ze onschuldig over kan komen, houdt ze van een goed feestje waar Nick en Simon muziek niet mag ontbreken. Daarnaast is ze altijd in voor een goed gesprek en kun je altijd bij haar terecht!

2019

Fleur Brandsen

Artificial Intelligence

Fleur is vrolijk, ambitieus, behulpzaam en zal nooit nee zeggen tegen een praatje. Kort bellen draait dan ook vaak uit op lange gezellige gesprekken. Met haar oog voor detail is het niet gek dat ze in de Mediacommissie én de Almanakcommissie zit. Maar vergis je niet, behalve creatieve activiteiten liggen technische dingen deze AI studente zeker ook. Je kan bij haar voor van alles terecht: kattenfoto’s, muziektips of aanmoediging om net dat extra teentje knoflook door je eten te doen!

Fréderique van Dort

Voeding en Diëtetiek

Deze studente voeding en diëtetiek staat altijd paraat met wijsheden over calorieën. Fréderique gaat vaak als laatste pas weg uit de kroeg maar niet voordat ze aan het rad in Bas Café heeft gedraaid met Lieske, anders is de stapavond niet compleet. Helaas zorgt de frequente kater ervoor dat de lessen donderdags inmiddels preventief uit haar agenda zijn geschrapt. Al met al is deze echte Brabantse, gezellige chick uit Ettuhh-Leur #placetobe, een echte aanwinst voor ons dispuut.

Simone Mankor

Bestuurskunde

Na kennis te hebben gemaakt met dispuut L.U.M.E.N., was de keuze voor Simone snel gemaakt. En zo het geschiedde, jaar 2019 was een feit. Als onderdeel van dat prachtige jaar en dit mooie dispuut, voelt Simone zich helemaal op haar plaats. Deze studente Bestuurskunde is altijd in voor een goed gesprek en vindt het leuk om te koken. Samen koffie drinken, een drankje op zijn tijd of een karaoke avondje, bij Simone kun je altijd aankloppen.

Philippine Plantenga

Rechtsgeleerdheid

Denk je aan een spontane, extraverte en grappige meid, dan denk je aan onze Flip. Nederlandstalige muziek is toch wel een huge guilty pleasure. ‘Echte vrienden’, ‘Leef’ en ‘Zij weet het’; vraag maar raak. Desondanks is Philippine een echte rechtenstudent en is zij altijd om door een ringetje te halen. Ziet u een meisje met een sprankelende glimlach inclusief gelakte nageltjes? Dan staat u waarschijnlijk tegenover onze parel.

Josephine Slangen

International Business Administration

Josephine is behalve super spontaan, flexibel (zowel letterlijk als figuurlijk door haar liefde voor ballet) ook nog een ontzettend intelligent persoon! Ze gaat een pittige discussie niet uit de weg, en ze zal ook niet wijken voor een goed glas whisky. Dit in combinatie met muziek uit de jaren ’70 en Volvo’s met een bouwjaar vóór haar geboortejaar, behoort allemaal tot haar talrijke interesses.

2020

Gail Besselink

Politicologie

Deze spontane meid woont al een tijdje in Nijmegen. Niet alleen zet ze haar beste beentje voor bij haar studie, ook zet ze zich maar al te graag in voor het dispuut. Voor koken, bakken, maar ook zeker voor festivals ben je bij haar aan het goede adres! Haar liefde voor eten is te zien doordat ze eerst een bezoekje brengt aan haar stamvreetketen Corona; waar zij menig hamburger, kroket of frietjes met passie naar binnenwerkt, voordat ze een dansje waagt in de TKB.

Yasmijn Chen

Pedagogische wetenschappen

Yas, Yassie of gewoon Yasmijn is het echte zonnetje binnen het dispuut. Je ziet haar altijd met een lach op haar gezicht en ze kan met iedereen een gesprek aanknopen, het maakt niet uit waar. Of het nou op de wc, de kroeg of in de Febo is, ze staat zo een uur met je te babbelen. Daarnaast is zij onverslaanbaar in het adten van biertjes waar menig man van achter over zou slaan! Daag haar niet uit...

Alessia van der Sluis

Food & Business

Het woord dat deze meid omschrijft is Russisch water. Dit drankje stroomt in overvloed door haar aderen. Logisch wegens haar Russische roots. Naast haar sterke drankvoorkeur, kijkt zij niet raar op bij het eten van een potje sambal. Gelukkig heeft zij ook een zachte kant. Deze lieve, gezellige meid staat namelijk altijd voor je klaar. Dansjes doet ze niet alleen in de kroeg, maar ook als een prima ballerina op het podium. Jaar 2020 is niet compleet zonder haar!

Carmen Vermeer

Recht & Management

Ondanks haar zware dubbel studie, is deze chick vaak tot laat te vinden in de stad met in iedere hand een goudgele rakker. Het woord ‘te laat’ is op haar buik geschreven; spreek altijd minstens een uur van tevoren met haar af! Maar als ze er dan uiteindelijk is, weet ze ook de sfeer met zich mee te brengen. Naast dat de jongens voor haar in de rij staan, is Carmen ontzettend sportief. Ze sport de nodige calorieën er dan ook weer van af!

Geanne

Geneeskunde

Zie je een meid met zelfgemaakte pastasalade en een rokje aan terwijl het 10 graden onder 0 is, dan is er een grote kans dat je voor onze Geanne staat! Zorgzaam en vrolijk zijn niet alleen haar eigenschappen die waardevol zijn voor ons, maar ook voor haar studie Geneeskunde. Een wijntje op z'n tijd, zorgt voor de nodige gezelligheid. Voor (medisch) advies kun je altijd bij haar terecht, deze lieve meid is dus niet te missen in ons dispuut!

2021

Kim Baalman

Biomedische wetenschappen

Als Kim een planeet was, dan was ze Joepie-ter. Zo sfeervol als carnaval en zo zorgzaam als een moeder is deze meid onmisbaar voor jaar ’21. Gesprekken met haar zijn van alle niveaus: de ene keer overvalt ze je met een lading flauwe moppen en het andere moment raak je met haar verstrikt in een hevige discussie (die ze gegarandeerd wint). Voor cocktails ben je bij haar aan het goede adres, maar geef haar geen ongelimiteerde toegang tot je koelkast…

Maaike Bunt

Psychologie

Hoewel haar dieet niet zo sprankelend is (komkommers, appels en droge boterhammen) is onze Zeeuwse Maaike dat wel! Na een avondje wijnen zingt ze passievol ieder lied mee dat op komt. Op zo’n avond is het zaak dat je je spullen niet toevertrouwd aan deze meid; voor je het weet belanden ze met Maaike met fiets en al in de bosjes. Ze is de vrolijkheid zelve, maar ook met serieuze verhalen kun je altijd terecht bij deze toekomstige psychologe. 3,5!

Josje van der Laan

Wiskunde

Onze lievelingswiskundestudente uit het Noordelijkste puntje van Nederland staat bekend om haar onbreekbare enthousiasme. Deze kan soms zelfvernietigend uitpakken, zoals bij het spelen van het wodkawater-spel al eens is gebleken. Daarbij kun je Josje vaak tegenkomen terwijl ze een schittermagische vlog maakt; vraag haar bijvoorbeeld maar een keer naar haar zelfgemaakte Brugklasaflevering. Haar creativiteit zorgt voor heerlijke gerechten en mooie brieven, filosofische gesprekken op de late avond en flexibele oplossingen: geen bed? Dat wordt op de grond slapen!

Jate Smeijer

Rechtsgeleerdheid

Geboren en getogen in Nijmegen gaat Jate nog altijd alle avonturen aan die ze in de stad tegenkomt, van drinken uit een beerbong tot het adten van rode wijntjes (met alle gevolgen van dien). Bij haar ben je altijd welkom; met haar prachtig grote kamer is ze vaak gastvrouw en zorgt ze voor goed vermaak met haar geknutselde drankspellen. Als ze haar gelijk niet krijgt, twijfelt ze niet om haar wetboeken erbij te pakken – een volwaardige rechtenstudente.

© Dispuut Lumen - Disclaimer