Huidige leden

Jaar 2019

Josephine Slangen

Corporate Sustainability

De enige reden dat Josephine niet in de jaren ’70 thuishoort, is het feit dat haar grote liefde, haar Volvo S70 uit 1997, toen nog niet bestond. Gelukkig is deze whisky drinkende ballerina er alsnog in geslaagd om Fleetwood Mac en Paul Simon ‘live in concert’ te aanschouwen. Verder verslindt ze het liefst boeken voor ontbijt, lunch en diner (als ze maar vegan zijn).

Jaar 2020

Gail Besselink

Politicologie

Deze spontane meid woont ondertussen al een tijdje in Nijmegen. Niet alleen zet ze haar beste beentje voor bij haar studie, ook zet ze zich met liefde in voor ons prachtige dispuut. Daarnaast bakt en kookt ze graag, waarbij de Molukse keuken niet mag ontbreken. Hoewel ze ernstig burgerlijk blij wordt van haar stofzuiger, is ze gelukkig ook vaak als een echte student te zien in TKB of op een festival om een dansje te wagen.

Yasmijn Chen

Pedagogische wetenschappen

Yas, Yassie of gewoon Yasmijn is het echte zonnetje binnen het dispuut. Je ziet haar altijd met een lach op haar gezicht en ze kan met iedereen een gesprek aanknopen, het maakt niet uit waar. Of het nou op de wc, de kroeg of in de Febo is, ze staat zo een uur met je te babbelen. Daarnaast is zij onverslaanbaar in het adten van biertjes waar menig man van achter over zou slaan! Daag haar niet uit...

Alessia van der Sluis

Food Safety

Het woord dat deze meid omschrijft is Russisch water. Dit drankje stroomt in overvloed door haar aderen. Logisch wegens haar Russische roots. Naast haar sterke drankvoorkeur, kijkt zij niet raar op bij het eten van een potje sambal. Gelukkig heeft zij ook een zachte kant. Deze lieve, gezellige meid staat namelijk altijd voor je klaar. Dansjes doet ze niet alleen in de kroeg, maar ook als een prima ballerina op het podium. Jaar 2020 is niet compleet zonder haar!

Jaar 2021

Kim Baalman

Biomedical sciences

Als Kim een planeet was, dan was ze Joepie-ter. Zo sfeervol als carnaval en zo zorgzaam als een moeder is deze meid onmisbaar voor jaar ’21. Gesprekken met haar zijn van alle niveaus: van flauwe moppen tappen tot intelligente discussies voeren, ze kan het allemaal! Hoewel deze toekomstige wetenschapper al met één been in het burgerlijk leven staat, kent ze, als trouwe bezoeker, nog steeds de hele playlist van TKB uit haar hoofd.

Maaike Bunt

Psychologie

Haar dieet is misschien niet zo pittig, maar onze Zeeuwse Maaike is dat wel! Deze nuchtere meid is het liefst te vinden op het strand om even uit te waaien en zal je op ieder (on)gewenst moment verblijden met haar goochelskills. Daarnaast zingt ze na een avondje wijnen passievol ieder lied mee dat op komt. Ze is de vrolijkheid zelve, maar ook met serieuze verhalen kun je altijd terecht bij deze toekomstige psychologe. 3,5!

Josje van der Laan

Wiskunde

Onze lievelingswiskundestudente uit het Noorden staat bekend om haar onbreekbare enthousiasme. Hoewel ze inmiddels de wodka (meestal) heeft ingeruild voor Franse wijntjes, springt en danst ze nog altijd een gat in de nacht. Creatief als ze is brengt ze een vrije avond het liefst door met het schrijven van lange brieven of het maken van kleurrijke kunst. En pas maar op, want in een filosofisch debat zet ze zo haar tegenstander schaakmat.

Jate Smeijer

Rechtsgeleerdheid

Geboren en getogen in Nijmegen gaat Jate nog altijd alle avonturen aan die ze in de stad tegenkomt, van uitgaan met haar baas tot het adten van rode wijntjes (met alle gevolgen van dien). De jaarinsta is op zo’n avond niet veilig: hoe ordinairder, hoe beter, toch? Ze staat altijd voor het dispuut klaar, zélfs als barvrouw van ons prachtige dispuutscafé Barrika. Als ze haar gelijk niet krijgt, twijfelt ze niet om haar wetboeken erbij te pakken – een volwaardige rechtenstudente.

Jaar 2022

Britt Aertssen

Rechtsgeleerdheid

Ondanks dat haar catchphrase “ik heb het slecht naar m'n zin” is, kan je het zeker naar je zin hebben met deze altijd vrolijke rechtenstudente. Ze is een heuse nuchtere Zeeuw, tenzij je haar in de kroeg vindt natuurlijk. Dan geniet ze het liefste van een poma’tje. Naast dat je haar wakker mag maken voor goed bord lasagne, gaat ze ook helemaal los op Racoon.

Jip van den Burg

Pabo

Ook wel “Queen of everything” genoemd (vooral door zichzelf). Deze trotse Eindhovenaar had haar plekje in Nijmegen, in tegenstelling tot haar studie, meteen gevonden. Naast knutselen op de Pabo past ze haar creativiteit toe in de commissies waar ze in zit. Zo zal het vast geen toeval zijn dat de opdruk van het intro-shirt Jip’s lievelingskleur is. Je kan echt altijd je verhaal kwijt bij Jip, maar zelf verhalen vertellen vindt ze nog leuker. Schaamte kent Jip niet, waardoor haar dispuutsgenoten dit soms voor haar hebben…

Jade Hatumena

International Business Communication

Deze creatieve meid is een echte kroegtijger en is vaak aanwezig tot de kroeg sluit. Ondanks dat ze uit Brabant komt, is ze al jaren een bekend gezicht in Nijmegen. Haar Indonesische roots zijn terug te vinden in haar kookkunsten, die ze vaak aan ons laat zien. Van een spelletje spelen is ze niet vies, maar denk twee keer na voor je met haar besluit te bussen.

Lisa Pijper

Economics & Business Economics, Business Administration

Vanuit het verre Friesland is deze lieve meid gekomen om economie te studeren in Nijmegen. Hoewel haar lievelingsdrankje water is en haar guilty pleasure bestaat uit straciatella kwark en citroenijs, is het met deze meid nooit saai. In de stad laat ze dan ook veel liever haar danspasjes zien dan urenlang kletsen.

Jaar 2023

Marit Bookelmann

Geneeskunde

Deze vrolijke meid uit Houten woont nu al een tijdje in Nijmegen. Haar ideale avond bestaat uit ABBA-muziek en bordspelletjes met een kaarsje aan, maar een avondje stappen kan ze ook! Als arts in spe staat ze voor iedereen klaar, zo mag je haar altijd bellen. Kort bellen is echter niet mogelijk met onze Marit, want diepe gesprekken en lang praten, daar houdt ze van. Daarnaast kan je haar altijd wakker maken voor een stukje tiramisu en Grey’s anatomy.

Rosa Grootveld

Psychologie

Vroeg opstaan is voor onze Rosa geen enkel probleem. Als het uitkomt dan leest ze liever dan dat ze uitslaapt. Ook maakt ze het juist graag laat in TKB, maar wel onder de voorwaarde dat ze eindigt met een bezoekje aan de Febo. Deze doorzetter is druk bezig met haar studie Psychologie, maar geniet ook van tokkelen op haar gitaar. In haar mooie huisje verwelkomt ze iedereen warm en brengt ze een lach op je gezicht met haar denderende droge humor.

Jaar 2024

Charlotte Kuijpers

Psychologie

Onze Char is het bezige bijtje van jaar ’24. Van plankenkoorts bij haar zeker geen sprake, zo staat ze iedere dinsdagavond in de theaterzaal. Zingen, fotograferen en schrijven, voor haar is niets te gek. Bij deze psycholoog in opleiding kun je altijd terecht voor een fijn gesprek of een dikke knuffel. Deze lieve meid lijkt misschien heel onschuldig, maar vergis je niet…

Indy Mink

Verpleegkunde

Indy is onze echte dierenvriend, zo verkocht ze ooit cavia’s, rijdt ze graag paard en is haar kamer meestal een heuse zwijnenstal. Met haar droge humor en aanstekelijke lach is het met Indy altijd feest. Al zou ze als verpleegkunde student toch moeten weten dat haar lever met al dat gefeest minder blij is. Daarnaast kun je na een avondje stappen altijd bij haar terecht voor wat sappige verhalen.

Fan Renes

Tandheelkunde

‘Iemand nog een tandenstoker nodig?’ Mocht je deze zin horen is het vast en zeker onze Fan. Deze meid is niet alleen tandarts, maar ook influencer in spe. Leuke kiekjes nodig, dan ben je bij haar op de juiste plek. Over haar knieschijf kun je dat helaas niet zeggen. Mocht deze wel goed zitten, is ze niet van het hockeyveld te slaan. Haar liefdesleven mag dan niet zo spicy zijn, haar kookkunsten wel.

Benthe Vrieling

Toegepaste psychologie

Is onze Benthe nou proactief of toch impulsief, misschien wel allebei. Deze echte sfeermaker is zeker niet vies van een dansje. Vraag haar daarom zeker naar haar befaamde dansmove tijdens een avondje stappen. Paarden zijn een terugkerend thema in jaar'24, al heeft Benthe deze liever op haar linkerborst. Dit is toepasselijk bij haar hobby's: kakkersporten.

Dagmar Bos

Geneeskunde

Anne-Joy Deetman

Rechtsgeleerdheid

Tessa Meij

Tandheelkunde