Home

Welkom op de site van Dispuut L.U.M.E.N.! Misschien heb je met een van ons gesproken of heb je iemand rond zien lopen in een L.U.M.E.N.-shirt en ben je geïnteresseerd geraakt. Hoe je ook hier bent gekomen, dit is dé plek om meer te weten te komen over het geweldige en gezellige dispuut L.U.M.E.N.!

Dispuut L.U.M.E.N. is een gevarieerde groep dames die allemaal het meeste en beste uit hun studententijd willen halen. We hebben allen een eigen mening en zijn niet bang die te laten horen. Een recept wat leidt tot openheid en eerlijkheid, wat is waar het dispuut voor staat. Elke woensdagavond zien we elkaar vanaf 21.00 op onze dispuutsavond in BARRIKA. Natuurlijk is dit niet het enige moment dat wij elkaar zien. Zo gaan veel leden samen studeren, sporten of eten. Buiten de wekelijkse dispuutsavond, gaan wij ook vaak samen naar toernooien, feesten en houden we borrels met andere disputen in èn buiten Nijmegen. Kortom het dispuutsleven begint bij de dispuutsavond, maar eindigt daar zeker niet!

Ben je nieuwsgierig en lijkt het je leuk om gewoon een keertje langs te komen? Je bent altijd welkom om te komen kijken! Stuur een mail naar dispuutlumen@gmail.com of bericht ons op Facebook (facebook.com/dispuutlumen). Ook voor andere vragen kun je hier terecht.

Nog meer weten over dispuut L.U.M.E.N.? Op deze site vind je o.a. informatie over het dispuut zelf, haar leden en veel foto’s van onze activiteiten.